В Украину с визитом прибывает госсекретарь Министерства обороны Словацкой Республики

14.04.2005, 11:27

Вопросы развития двустороннего сотрудничества будут обсуждаться в ходе визита в Украину государственного секретаря Министерства обороны Словацкой Республики. (укр.)

14 квітня в Україну з дводенним візитом прибуває словацька військова делегація на чолі із державним секретарем Міністерства оборони Словацької Республіки паном Мартіном Федором.

В перший день візиту пан Мартін Федор здійснить візит ввічливості до міністра оборони України Анатолія Гриценка, а також проведе робочу зустріч з першим заступником міністра оборони України Леонідом Поляковим.

По завершенні робочої зустрічі відбудуться переговори у складі військових делегацій двох країн, в ході яких сторони планують обговорити питання розвитку двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Словацької Республіки.

В цей же день словацька військова делегація відвідає Національну академію оборони України, де ознайомиться із системою підготовки фахівців оперативно-тактичного та оперативно-стратегічного рівнів у цьому навчальному закладі.

Наступного дня, 15 квітня, державний секретар Міністерства оборони Словацької Республіки пан Мартін Федор проведе зустріч з головою Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Георгієм Крючковим.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также