В БРЮССЕЛЕ ПРОХОДИТ ЗАСЕДАНИЕ ВОЕННЫХ КОМИТЕТОВ УКРАИНА-НАТО И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКОГО ПАРТНЕРСТВА

11.05.2005, 12:49

Начальник Генерального штаба Вооруженных Сил Украины принимает участие в заседаниях Военных комитетов Украина-НАТО и Евроатлантического партнерства, которые проходят в Брюсселе. (укр.)

10-12 травня у Брюсселі (Королівство Бельгія) начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Кириченко візьме участь у засіданнях Військових комітетів Україна-НАТО та Євроатлантичного партнерства.

Під час засідань генерал-полковник Сергій Кириченко обговорить зі своїми колегами питання сучасного стану та перспективи розвитку системи оборонного планування Збройних Сил України. Сторони також проаналізують стан виконання Робочого плану Військового комітету Україна-НАТО за чотири місяці поточного року, розглянуть ініціативи та програми партнерства в рамках виконання рішень Стамбульського самміту Північноатлантичного альянсу.

Також планується, що, перебуваючи у Брюсселі, начальник Генерального штабу ЗС України генерал-полковник Сергій Кириченко проведе зустрічі з головою Військового комітету НАТО генералом Харальдом Куятом, командувачем об'єднаних збройних сил НАТО в Європі генералом Джеймсом Джонсоном та помічником Генерального секретаря Альянсу з питань оборонної політики та планування паном Джоном Колзтоном.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також