Украину посетит министр обороны Бельгии

17.05.2005, 11:06

Состояние и перспективы двустороннего сотрудничества Украины с НАТО и ЕС будет обсуждаться в ходе визита в Украину министра обороны Королевства Бельгия. (укр.)

17 травня розпочинається офіційний візит в Україну бельгійської військової делегації на чолі з міністром оборони Королівства Бельгія паном Андре Флао.

Програмою першого дня візиту передбачається офіційна церемонія зустрічі військової делегації Королівства Бельгія в українському оборонному відомстві, зустріч віч-на-віч пана Андре Флао з міністром оборони України Анатолієм Гриценком, а також переговори у складі військових делегацій двох країн.

Під час переговорів сторони планують обговорити воєнно-політичну ситуацію в Європі та світі, стан та перспективи двохстороннього співробітництва та співпраці України з НАТО і ЄС, а також питання миротворчої діяльності збройних сил двох країн.

По завершенні переговорів керівники оборонних відомств двох країн візьмуть участь у спільній прес-конференції.

В цей же день представники бельгійської військової делегації відвідають Національну академію оборони України.

Наступного дня, 18 травня, заплановано зустрічі Міністра оборони Королівства Бельгія пана Андре Флао з Головою Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Георгієм Крючковим та Секретарем Ради національної безпеки і оборони України Петром Порошенком.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також