Визит делегации Национальной академии обороны Украины в Великобританию

04.05.2005, 12:16

В ходе визита делегации Национальной академии обороны Украины в Великобританию наши военные посетят базы британских Королевских Военно-морских и Военно-Воздушных Сил. (укр.)

4 травня розпочався візит делегації слухачів факультету підготовки фахівців оперативно-стратегічного рівня Національної академії оборони України на чолі з начальником факультету генерал-майором Миколою Шпанко до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Цей традиційний щорічний захід відбувається в рамках Програми двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Великої Британії на 2005 рік.

Під час перебування у Великій Британії українські військові відвідають Парламент та Об'єднаний штаб збройних сил цієї держави, штаб Королівських Військово-Морських Сил та кораблі "Нельсон", "Глостер" і "Вікторі".

Також українські військові побувають у Військовому Центрі Сухопутних військ збройних сил Великої Британії, 16-й повітряно-штурмовій бригаді та відвідають бази Королівських Військово-Повітряних Сил "Брайз Нортон" і "Хай Вікомб".

Візит триватиме до 13 травня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також