РАЗРАБОТАН ПРОЕКТ ГОСПРОГРАММЫ РАЗВИТИЯ ВС УКРАИНЫ НА 2006-2011 ГОДЫ

16.07.2005, 16:40

В военном ведомстве разработан проект Государственной программы развития Вооруженных Сил Украины на 2006-2011 годы. Об этом сообщил Министр обороны Украины Анатолий Гриценко. (укр.)

Він також поінформував, що ця робота проводилася протягом двох місяців під керівництвом першого заступника Міністра оборони України Леоніда Полякова, фахівцями Міноборони, Генерального штабу, представниками видів Збройних Сил та оперативних командувань із залученням інших безпекових структур.

На підставі проведеного аналізу реальної оцінки загроз внутрішнього та зовнішнього характеру були визначені конкретні завдання Збройних Сил. "Перелік цих завдань є абсолютно конкретним, і вони стосуються усіх складових Українського війська", - підкреслив Анатолій Гриценко.

Як зазначив глава військового відомства, результатом цієї роботи став перегляд деяких положень Стратегічного оборонного бюлетеню України (розроблений у 2004 році), який, одночасно з цим, був і добрим підґрунтям для створення Програми.

Зараз завершується етап погодження цього проекту з іншими міністерствами та відомствами. Далі він буде винесений на розгляд Кабміну та на затвердження Президентом України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також