В Киеве открылась выставка "Военная техника и вооружение Украины - 2006"

05.12.2006, 11:30

Специализированная выставка "Военная техника и вооружение Украины - 2006", которая посвящена 15-й годовщине Вооруженных Сил Украины, 5 декабря открывается в Киевском Дворце спорта. (укр.)

Сьогодні, 5 грудня о 10.00, в Київському Палаці спорту (фойє, другий поверх) відкривається спеціалізована виставка "Військова техніка і озброєння - 2006", присвячена 15-й річниці Збройних Сил України.

Організатор заходу - Департамент розробок і закупівлі озброєнь та військової техніки Міністерства оборони України. Серед експонатів - продукція більше як 30 підприємств України, що працюють за замовленнями Міністерства оборони України.

Відвідувачі виставки матимуть змогу ознайомитися з досягненнями та можливостями підприємств вітчизняного оборонно-промислового комплексу в забезпеченні потреб Збройних Сил України. Зокрема, їх увазі будуть представлені зразки радіолокаційної техніки, засоби автоматизації, управління та зв'язку, стрілецька зброя, елементи боєприпасів, засоби захисту, спеціальні озброєння і техніка та інші експонати.

Виставка працюватиме до 17.00 5 грудня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також