Украина и Россия завершаю раздел военного имущества черноморского флота СССР

13.04.2006, 12:12

В Севастополе состоялись консультации экспертов военных ведомств Украины и Российской Федерации по вопросам завершения раздела военного имущества черноморского флота бывшего Советского Союза. (укр.)

12 квітня в Севастополі на базі військово-морського інституту імені П. С. Нахімова, закінчилися дводенні консультації експертів Міністерства оборони України і Міністерства оборони Російської Федерації, з питань завершення розподілу військового майна Чорноморського флоту колишнього Радянського Союзу.

Українську сторону очолював командувач Військово-Морськими Силами Збройних Сил України контр-адмірал Ігор Тенюх, російську - командувач Чорноморського флоту Російської Федерації адмірал Олександр Татарінов.

За результатами роботи експертів, керівниками делегацій військових відомств України та Росії було підписано відповідний протокол.

Консультації були проведені за попереднім погодженням сторін на рівні Міністерств закордонних справ України та Російської Федерації в рамках функціонування Чорноморського флоту Росії та його перебування на території України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також