ДК "Укргазвыдобування" в 2006 году существенно увеличила производство бензина

11.01.2007, 11:39

В 2006 году ДК "Укргазвыдобування" увеличила производство бензинов на 10%, сжиженного газа - на 14,5%. (укр.)

На Шебелинському ГПЗ, що входить до складу Компанії, за минулий рік вироблено 509,6 тис. т бензинів. Це на 45 тис. т, або на 10% більше, ніж у 2005 році.

У 2006 році переробні підприємства ДК "Укргазвидобування" значно збільшили виробництво скрапленого газу. За підсумками року виробництво скрапленого газу підприємствами Компанії досягло 226,7 тис. т. Це на 28,7 тис. т, або на 14,5% більше у порівнянні з попереднім роком. Збільшення виробництва скрапленого газу стало можливим завдяки введенню в експлуатацію установки поглибленого вилучення вуглеводнів на Тимофіївському родовищі.

До складу ДК "Укргазвидобування" входить 5 переробних підприємств. Юліївська установка комплексної підготовки газу та Тимофіївська установка поглибленого вилучення вуглеводнів виробляють скрапленій газ, технологічний цех стабілізації конденсату Базилівщина - скраплений газ та стабільний газовий конденсат (для подальшої переробки), Яблунівське відділення з переробки газу - скраплений газ та сухий відбензинений газ. Крім цього Шебелинський ГПЗ забезпечує виробництво автомобільних бензинів марок А-76, А-92, А-95, А-98, дизельного пального, уайт-спиріту, мазуту, бітуму та інших нафтопродуктів.

Виробництво власної електроенергії здійснюється двома підприємствами: газотурбінною електростанцією на Локачинському газовому родовищі (ГПУ "Львівгазвидобування") та когенераційною електростанцією (Шебелинський ГПЗ).
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також

Читайте также