Объем капиталовложений ДК "Укргазвыдобування" в 2006 году увеличился на 6,6%

29.01.2007, 12:45

В 2006 году капитальные вложения ДК "Укргазвидобування" достигли 1754,94 млн. грн. (укр.)

Таким чином, загальний обсяг капітальних вкладень зріс на 109,22 млн. грн., або на 6,6% у порівнянні з відповідним показником 2005 року.

Протягом минулого року основна частина капітальних вкладень компанії була спрямована на проектно-пошукові та геологорозвідувальні роботи, буріння розвідувальних та експлуатаційних свердловин. Також було збільшено обсяги капітальних вкладень на облаштування нових родовищ. Зокрема, з початку року Компанією відкрито три нових родовища. Лугівське газове та Добрянське нафтогазове родовища у Львівській області. А також Трьохізбинське газоконденсатне родовище у Луганській області.

Крім цього, капітальні вкладення спрямовувалися на підключення свердловин на діючих родовищах та будівництво дотискних компресорних станцій (ДКС) на родовищах з низькими робочими тисками. Всього з початку року введено в експлуатацію 3 установки комплексної підготовки природного газу на Кобзівському, Копилівському і Дубаневицькому газоконденсатних родовищах. Крім цього, побудовано три нових ДКС, дві ГПУ "Харківгазвидобування та одна ГПУ "Львівгазвидобування".

За 2006 рік виробничими підрозділами ДК "Укргазвидобування" прокладено 290,16 км газопроводів та шлейфів, що на 52 км, або на 22% більше ніж у 2005 році.
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також

Читайте также