Министр обороны Украины провел первую в истории ВСУ онлайн Интернет-конференцию

07.03.2007, 12:26

Министр обороны Украины Анатолий Гриценко провел первую в истории Вооруженных Сил Украины онлайн Интернет-конференцию на веб-портале военного ведомства. (укр.)

6 березня у Міністерстві оборони України відбулася перша в історії Збройних Сил України онлайн Інтернет-конференція, яку було проведено на веб-порталі українського військового відомства за участю міністра оборони України Анатолія Гриценка.

Інтернет-конференцію було присвячено підсумкам діяльності Збройних Сил України у 2006 році та перспективам їх діяльності і розвитку у 2007 році, втім коло питань, які задавали главі українського оборонного відомства відвідувачі веб-порталу Міністерства оборони України було значно ширшим, ніж окреслена тема.

Всього під час проведення онлайн Інтернет-конференція і за одну годину до її початку на веб-портал Міністерства оборони України надійшло 117 запитань. Переважна більшість з них стосувалася підвищення грошового забезпечення військовослужбовців, виплати грошової компенсації за не отримане речове майно, питання проходження військової служби та звільнення з неї. Глава українського оборонного відомства дав відповіді й на низку військових та загально-політичних питань, зокрема, щодо розгортання систем ПРО в Європі, проведення багатонаціональних військових навчань на території України, про пошук ефективних шляхів боротьби з рейдерством і захист державної власності.

На запитання щодо ставлення до заяв народного депутата України Василя Волги про можливу відмову антикризової коаліції виконувати указ Президента України про дострокові парламентські вибори у разі його підписання та залучення до контролю за ситуацією МВС, міністр оборони України Анатолій Гриценко зазначив, що подібні заяви не можна назвати відповідальними.

З огляду на обмежений час онлайн Інтернет-конференції, глава оборонного відомства зазначив, що на жаль, не зміг дати відповіді на всі питання але всі вони роздруковані, і ним будуть проаналізовані, а відповіді на них протягом кількох днів будуть розміщені Управлінням прес-служби Міністерства оборони на веб-порталі.

- Дякую всім учасникам інтернет-конференції за участь у цьому заході. Як я дізнався, така інтернет-конференція у Міністерстві оборони проводиться вперше. Надалі це стане звичною практикою не лише для міністра, але й для керівників структурних підрозділів Міноборони, - наголосив Анатолій Гриценко.

Жінок, які взяли участь у нашій спільній роботі, глава оборонного відомства щиро привітав із святом Весни та побажав тепла, добра і кохання.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также