В Турции состоялась встреча министров обороны Украины и Пакистана

23.05.2007, 12:15

Министр обороны украины Анатолий Гриценко сообщил, что пакистанская сторона выразила желание участвовать в совместной с Украиной разработке технологии в области производства вооружения и техники военного назначения. (укр.)

В Анкарі завершилася зустріч міністра оборони України Анатолія Гриценка зі Старшим федеральним міністром оборони Ісламської Республіки Пакистан паном Рао Сікандаром Ікбалом. Під час переговорів глава пакистанського оборонного відомства підтвердив зацікавленість у розвитку військово-технічного співробітництва між Україною та Ісламською Республікою Пакистан.

- Пакистанська сторона висловила бажання щодо участі у спільній з Україною розробці технологій у сфері виробництва озброєння та техніки військового призначення, - зазначив міністр оборони України Анатолій Гриценко. - Це буде корисним для оборонно-промислових комплексів двох країн і, як наслідок, сприятиме створенню нових робочих місць, а також розвитку економічного сектору України та Пакистану.

Зокрема, пан Рао Сікандар Ікбал поділився планами щодо можливого придбання військової техніки українського виробництва для пакистанських ВМС та Сухопутних військ.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також