Скоро в парламенте будут обсуждать Налоговый кодекс

16.02.2001, 11:24

По решению Комитета Верховной Рады Украины по вопросам экономической политики, управления народным хозяйством, собственности и инвестициям, проект Налогового кодекса Украины должен быть внесен на рассмотрение 7-й сессии парламента во втором чтении в марте 2001 года. (укр.)

Як повідомили в секретаріаті Комітету, під час засідання серед іншого було розглянуто законопроект "Про ратифікацію Угоди між урядом України та урядом Республіки Молдова про взаємне визнання прав власності та Протоколу між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Молдова про взаємне визнання прав та регулювання відносин власності від 11 серпня 1994 року".

Комітет рекомендував Верховній Раді ратифікувати Угоду. Водночас, застерігають члени Комітету, ратифікація документа не означатиме автоматичної передачі об'єктів у власність Молдови (таких об'єктів налічується кілька десятків). В секретаріаті Комітету роз'яснили, що ратифікація Угоди означає затвердження міжурядового документа в цілому, а не розподіл конкретних об'єктів.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також