Комитет по вопросам промышленной политики и предпринимательства предлагает народным депутатам к рассмотрению ряд законопроектов

07.02.2001, 10:25

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам промышленной политики и предпринимательства на протяжении 7 сессии парламента планирует вынести на рассмотрение народных депутатов 15 законопроектов.

Серед найбільш актуальних для розвитку вітчизняного бізнесу працівники секретаріату відзначили законопроект "Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про підприємництво" стосовно найменування суб'єкта підприємницької діяльності, що готується до другого читання. Метою цього законодавчого акту, зазначають в секретаріаті, є створення єдиного державного органу реєстрації підприємців та єдиної методики найменування підприємницьких структур, аби уникнути повторення та різночитання назв, спростити облік суб'єктів підприємництва.

В секретаріаті профільного Комітету також повідомили про плани розглянути впродовж сьомої сесії законопроекти з питань підтвердження відповідності, щодо акредитації органів з оцінки відповідності та стандартизації, підготовлені до другого читання.

Під час сьомої сесії також передбачається розглянути у першому читанні законопроект "Про виробництво, експорт та імпорт дисків для лазерних систем зчитування", підготовлений до першого читання. Як зазначили в секретаріаті Комітету, цей документ спрямований на забезпечення законодавчої бази для боротьби з "піратськими копіями" аудіо- та комп'ютерних компактдисків.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також