Оборонное ведомство Украины отличилось на выставке

19.11.2002, 11:27

Экспозиция Министерства обороны Украины отмечена наградами Международного выставочного форума " Производство и защита-2002". (укр.)

На Міжнародному виставковому форумі "Виробництво і захист-2002", який нещодавно проходив у Міжнародному виставковому центрі у Києві, експозиції Міністерства оборони України було відзначено нагородами.

Дипломом Міжнародного виставкового центру (МВЦ) було відзначено експозицію щодо випробування та експлуатації в екстремальних умовах комплексу оцінки стану радіаційної безпеки, яку було розроблено та представлено Управлінням начальника військ радіаційного, хімічного та бактеріологічного захисту Генерального штабу ЗС України. Дипломантом цього форуму також стала експозиція-презентація екологічної діяльності Науково-дослідного центру "Державний океанаріум" Міністерства оборони України.

Як повідомив директор Міжнародного виставкового центру Андрій Ткаченко, експозиція Міністерства оборони викликала значний інтерес відвідувачів виставки та була високо оцінена учасниками форуму та експертами МВЦ.

- Це підтверджує активну позицію Міністерства оборони України у формуванні в нашій державі сучасних наукових напрямів, розвитку наукоємних технологій, техніки та приладів, - зазначив А. Ткаченко.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також