Устанавливаются побратимые связи между военно-транспортными авиачастями Украины и Беларуссии

23.11.2002, 11:47

В ходе визита в Украину военной делегации Республики Беларуссии была достигнута договоренность об установлении побратимых связей между военно-транспортными авиационными частями двух стран. (укр.)

22 листопада завершився візит в Україну групи офіцерів Збройних Сил Республіки Білорусь на чолі із заступником командувача Військово-Повітряних Сил і військ Протиповітряної оборони ЗС Республіки Білорусь з авіації - начальником авіації полковником Петром Адєєнко.

Під час перебування у Харкові і робочої зустрічі з керівним складом Навчального авіаційного командування та Харківського інституту Військово-Повітряних Сил імені Івана Кожедуба сторони обговорили питання підготовки особового складу груп керівництва польотами та офіцерів бойового управління. Білоруські гості також ознайомилися з організацією навчального процесу в цих навчальних закладах, оглянули навчально-матеріальну базу, а під час брифінгів обмінялися поглядами на систему організації та методику проведення польотів і їх всебічного забезпечення, дотримання заходів безпеки польотів.

Крім того, українські та білоруські військові авіатори вирішили встановити побратимські зв'язки між двома спорідненими військово-транспортними авіаційними частинами - окремим змішаним авіаційним полком ВПС ЗС України, що дислокується поблизу Вінниці та змішаною авіаційною базою ВПС і ППО Збройних Сил Республіки Білорусь, що дислокується поблизу Мінська.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також