Военные дипломаты посетили украинских авиаторов

28.11.2002, 11:40

Военные атташе Посольств США, Королевства Дания и Индии посетили авиационные части Военно-Воздушных Сил Вооруженных Сил Украины. (укр.)

26-27 листопада група військових аташе, акредитованих в Україні, відвідала низку військових частин Військово-Повітряних Сил ЗС України, які дислокуються в Криму та Полтавській області.

Зокрема, аташе з питань оборони Посольства США в Україні полковник Генрі Новак та військовий і військово-повітряний аташе Посольства Королівства Данії в Україні підполковник Клаус Матізен відвідали авіаційні частини Полтавського та Миргородського гарнізонів. Метою візиту визначено поліпшення розуміння ролі та завдань військових організмів в аспекті реалізації положень Державної програми реформування та розвитку Збройних Сил України на період до 2005 року.

В ході відвідування цих авіаційних частин іноземні військові дипломати ознайомилися з навчально-матеріальною базою, зразками озброєння та військової техніки, а також іншими аспектами їх життєдіяльності.

В цей же період військовий та військово-повітряний аташе Посольства Індії в Україні полковник Прамод Кумар Рой відвідав у Криму військовий полігон "Чауда".
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також