Украинские военные для стрельб будут использовать российские полигоны

20.11.2002, 12:04

Использование российских полигонов для проведения учебно-боевых стрельб подразделениями войск ПВО ВС Украины обсуждалось во время визита в Москву Главнокомандующего Войсками Противовоздушной обороны Вооруженных Сил Украины. (укр.)

18-19 листопада тривав візит української військової делегації на чолі з Головнокомандувачем Військ Протиповітряної оборони ЗС України генерал-лейтенантом Анатолієм Торопчиним до Російської Федерації.

Програмою візиту, який відбувався у рамках реалізації Плану двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Росії на 2002 рік, була передбачена зустріч та проведення переговорів генерал-лейтенанта Анатолія Торопчина з Головнокомандувачем Військово-Повітряних Сил Російської Федерації генерал-полковником Сергієм Михайловим. У переговорах також брали участь представники Міністерства промислової політики України та військово-промислового комплексу Росії.

В ході переговорів сторони обговорили питання розвитку співробітництва у галузі протиповітряної оборони, зокрема, використання російських полігонів для проведення навчально-бойових стрільб підрозділами Військ ППО України, нормативно-правового забезпечення проведення ремонту та продовження термінів експлуатації систем озброєння та техніки російського виробництва, що знаходиться на озброєнні українських Військ Протиповітряної оборони.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також