Парламентский Комитет по национальной безопасности готовит 20 новых законов

19.08.2002, 18:44

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам национальной безопасности и обороны планирует во время второй сессии украинского парламента четвертого созыва рассмотреть около 20 законопроектов. (укр.)

Серед найбільш важливих документів - проекти законів: - про ратифікацію Угоди між урядом України та урядом Російської Федерації; - про організацію військових міждержавних перевезень та розрахунки за них; - про контррозвідувальну діяльність; - про державний контроль за міжнародними передачами товарів військового призначення та подвійного використання; - про внесення змін до Закону України "Про державну таємницю".

Комітет також планує винести на парламентський День уряду в листопаді 2002 року питання про хід виконання чинних Законів України, які регулюють питання соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

На жовтень 2002 року Комітетом заплановано проведення виїзних засідань, в ході яких передбачається розгляд питання про стан виконання Законів України "Про Збройні Сили України" та "Про оборону".
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також

Читайте также