Парламентский Комитет по банковской деятельности подготовил около 50 законопроектов

05.08.2002, 14:32

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам финансов и банковской деятельности предложил парламенту рассмотреть во время второй сессии около 50 законопроектов. (укр.)

Відповідно до пропозицій Комітету, у вересні мають бути розглянуті, зокрема, проекти законів про запобігання та протидію легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом; про податок на доходи фізичних осіб; про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань оподаткування.

Серед документів, які Комітет планує до розгляду у жовтні, - проект Податкового кодексу України; законопроект про державне регулювання діяльності з випуску та проведення лотерей і грошових розіграшів; пропозиції Президента України до Закону "Про фінансово-кредитні механізми будівництва нерухомості та операцій з нерухомістю".

У листопаді Комітет пропонує парламенту розглянути, зокрема, законопроекти про економічну амністію; про збільшення розміру неоподатковуваного мінімуму доходів громадян; про внесення змін до Закону "Про Національний банк України"; пропозиції Президента України до Закону "Про іпотечне кредитування та факторингові операції з консолідованим іпотечним боргом".

У грудні, відповідно до пропозицій Комітету, Верховній Раді України пропонуватимуться до розгляду законопроекти про Державний борг; про житлове кредитування громадян України, про строкові фінансові інструменти тощо.
По матариалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також