Украинские курсанты проходят практику в Германии

10.09.2002, 11:11

9 курсантов ведущих высших военных учебных заведений Министерства обороны Украины проходят стажировку на должностях командиров мотопехотных, танковых и артиллерийских взводов подразделений вооруженных сил ФРГ. (укр.)

3 вересня у Німеччині на базі підрозділів Бундесверу розпочалося стажування 9 курсантів провідних вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України.

Протягом 25 діб по 3 кращі представники з Одеського інституту Сухопутних військ, Харківського інституту танкових військ при Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут" та Військового інституту артилерії при Сумському державному університеті проходять стажування на посадах командирів мотопіхотних, танкових та артилерійських взводів відповідних підрозділів збройних сил Німеччини.

В ході стажування майбутні українські офіцери отримують навички командування підрозділами іноземної армії, знайомляться з організацією і проведенням занять з бойової підготовки та навчально-виховним процесом з особовим складом. Всі курсанти, що прибули на стажування до Німеччини, пройшли відповідну підготовку, а високий рівень володіння німецькою мовою підтверджено успішним тестуванням, яке проходило у Посольстві Федеративної Республіки Німеччини у Києві.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також