Иностранные военные дипломаты посетили авиационные гарнизоны

19.04.2003, 11:50

Группа военных атташе, аккредитованных в Украине, знакомилась с авиационными гарнизонами Военно-Воздушных Сил Вооруженных Сил Украины. (укр.)

Група військових аташе, акредитованих в Україні, ознайомилась з авіаційними гарнізонами Військово-Повітряних Сил Збройних Сил України.

Зокрема, військово-повітряний аташе при Посольстві США в Україні підполковник Тімоті Тіппет та його помічник капітан Майк Самборскі, помічник аташе з питань оборони при Посольстві Чеської Республіки в Україні підполковник Павел Філіпек, помічник аташе з питань оборони при Посольстві Республіки Польща в Україні майор Єжи Томашек та помічник аташе з питань оборони при Посольстві Словацької Республіки майор Андрей Парош відвідали Мелітопольський, Бельбекський та Сакський авіаційні гарнізони.

Метою ознайомлення військових аташе з частинами Військово-Повітряних Сил України було визначено поліпшення розуміння ролі та завдань цих військових організмів в аспекті реалізації положень Державної програми реформування та розвитку Збройних Сил України на період до 2005 року.

В ході відвідування авіаційних частин іноземні військові дипломати зустрілися з командуванням та льотним складом, ознайомилися з навчально-матеріальною базою, зразками озброєння та військової техніки, а також іншими аспектами їх життєдіяльності.

Захід тривав до 18 квітня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також