Военные дипломаты Швеции и Латвии побывали во Львове

02.04.2003, 11:34

Во время пребывания во Львове атташе по вопросам обороны при Посольстве Королевство Швеции в Украине и Посольства Латвийской Республики в Украине ознакомились со структурой и заданием войск Западного оперативного командования. (укр.)

У Львові, у штабі Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України відбулася зустріч командувача військами оперативного командування генерал-полковника Сергія Чернілевського з аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Швеції в Україні полковником Крістером Едварсоном та з аташе з питань оборони при Посольстві Латвійської Республіки в Україні капітаном 3-го рангу Юрісом Вербою.

Під час зустрічі іноземні військові дипломати ознайомились із структурою та завданнями військ Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України. Спілкуючись з військовими аташе, генерал-полковник Сергій Чернілевський підкреслив, що взаємне ознайомлення і поглиблення стосунків між військовиками наших країн є наріжним каменем тісних і дружніх контактів між нашими країнами та сприяють зміцненню мір довіри і безпеки у Європі та у світі.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також