Украинские и венгерские военные подписали Соглашение о сотрудничестве

05.04.2003, 14:06

Во время визита в Украину Министра обороны Венгерской Республики было подписано Соглашение о сотрудничестве между Министерством обороны Украины и Министерством обороны Венгерской Республики. (укр.)

3-4 квітня у Києві з офіційним візитом перебувала військова делегація Угорської Республіки на чолі з Міністром оборони країни паном Ференцом Юхасом.

Програмою першого дня візиту була запланована зустріч Міністра оборони України генерала армії України Володимира Шкідченка з паном Ференцом Юхасом та проведення переговорів у складі делегацій.

В ході переговорів сторони обговорили питання перспектив розвитку двостороннього військового співробітництва, загальноєвропейської та регіональної безпеки, співробітництва з НАТО, а також обмінялися досвідом реформування збройних сил двох країн.

За підсумками переговорів глави військових відомств двох держав підписали Угоду про співробітництво між Міністерством оборони України і Міністерством оборони Угорської Республіки та провели спільну прес-конференцію.

Програмою другого дня візиту була передбачена зустріч Міністра оборони Угорської Республіки пана Ференца Юхаса з Головою комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Георгієм Крючковим та відвідування представниками угорської військової делегації Національної академії оборони України і Курсів підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також