Создается электронная библиотека военной документации Украина-НАТО

12.05.2003, 11:23

Электронная библиотека военной документации Украина-НАТО будет создана в Генеральном штабе Вооруженных Сил Украины. (укр.)

Для ефективного використання нормативних та керівних документів НАТО в процесі імплементації Національних цілей воєнної реформи та визначених цілей партнерства начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Затинайко видав наказ про створення Бюро військової документації Україна-НАТО.

Зазначене бюро буде представляти собою електронну бібліотеку із систематизованим набором військової документації щодо співробітництва України з НАТО. Відповідно до наказу, Бюро військової документації передбачено створити на базі Управління євроатлантичного співробітництва Генерального штабу Збройних Сил України. На начальника цього управління покладено також завдання щодо координації діяльності Бюро військової документації із відповідними структурами НАТО.

Програмне та технічне супроводження локальної обчислювальної мережі Бюро військової документації та її підключення до інформаційної системи управління інформацією в рамках програми "Партнерство заради миру" забезпечуватимуть фахівці Головного управління зв'язку і АСУВ Генерального штабу Збройних Сил України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також