Украинские военные медики в Великобритании принимают участие в конференции

30.05.2003, 12:06

Украинские военные медики принимают участие в главной планирующей конференции по подготовке учений "Медик-спасатель-2003", которая проходит в Лондоне. (укр.)

27-30 травня у Лондоні триває головна плануюча конференція з підготовки навчання "Медик-рятівник-2003", що проходитимуть у дусі програми "Партнерство заради миру". Делегацію українських військових медиків очолює старший офіцер відділу бойової підготовки та екстремальної медицини Головного військово-медичного управління Міністерства оборони України підполковник медичної служби Геннадій Тарасенко.

Учасники конференції узгоджують час та місце проведення навчання, сили і засоби, які будуть при цьому задіяні. Попередньо визначено, що до цих навчань буде залучено американських та грузинських військових медиків, які відпрацьовують дії направлені на ліквідацію наслідків катастроф.

В ході плануючої конференції українські військові медики знайомляться з методикою підготовки та проведення навчань підрозділів медицини катастроф, а також обмінюються із закордонними колегами власним досвідом.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також