Делегация норвежских военных находится в Киеве

28.08.2003, 11:20

Украинские и норвежские военные обмениваются опытом реформирования вооруженных сил двух стран и их переходом их на профессиональную основу. (укр.)

27-29 серпня у Києві з робочим візитом перебуває делегація Збройних сил Королівства Норвегія.

В ході візиту норвезькі військові, яких очолює директор Департаменту операцій і бойової готовності Генерального штабу Збройних Сил Королівства Норвегія контр-адмірал Ян Рекстен, планують обмінятися з українськими колегами досвідом, поглядами та думками в питаннях реформування збройних сил двох країн та їх переходу на професійну основу. Крім того, іноземні гості ознайомляться з ходом проведення Оборонного огляду у Збройних Силах України.

29 серпня, в останній день візиту, представники норвезької військової делегації зустрінуться з начальником Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковником Олександром Затинайком. Як передбачається, під час зустрічі сторони планують обговорити питання поглиблення двостороннього військового співробітництва.

Також, під час перебування у Києві норвезькі військові планують відвідати Курси підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів, що діють на базі Національної академії оборони України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також