Визит македонской военной делегации в Украину

16.10.2004, 13:07

Украинские и македонские военные обсуждают особенности подготовки летного состава к выполнению миротворческих заданий. (укр.)

У військах Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України з візитом перебуває македонська військова делегація на чолі з командиром навчально-тренувальної ескадрильї авіаційного крила Командування Військово-Повітряних Сил Армії Республіки Македонія підполковником Александаром Манієвим.

Метою візиту македонських військових фахівців є вивчення досвіду підготовки особового складу армійської авіації сухопутних військ.

Під час візиту македонські гості відвідають полк армійської авіації Західного ОК, що дислокується у м. Броди Львівської області, де в ході брифінгів обговорять з українськими колегами особливості підготовки льотного та технічного складу до виконання миротворчих завдань, особливості чергування в системі пошуково-рятувального забезпечення, а також розглянуть перспективи подальшої співпраці.

Перебуваючи в розташуванні українських авіаторів, представники Армії Македонії також відвідають командно-диспетчерський пункт, метеослужбу, техніко-експлуатаційну частину полку.

Візит, який триватиме до 16 жовтня, завершиться екскурсією пам'ятними та історичними місцями м. Львова.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також