МИД Украины продолжает выяснять информацию о гражданах Украины, которые находятся в Ираке

16.04.2004, 12:01

Министерство иностранных дел Украины продолжает выяснять информацию о гражданах Украины, которые в настоящее время находятся в Ираке, а также предпринимает меры по из возвращению на Родину до окончательной стабилизации ситуации в Ираке. (укр.)

За наявною в МЗС України інформацією, 15 квітня ц. р. в аеропорту "Раменское" (м. Жуковськ) здійснили посадку літаки МНС РФ (рейс з Багдаду) з групою працівників російської компанії "Технопромекспорт", серед яких, за попередніми даними, 172 громадянина України.

Міністерством закордонних справ України у взаємодії з МЗС Російської Федерації були вжиті заходи з метою зустрічі українських громадян, розміщення їх в одному з московських готельних комплексів, забезпеченням продуктами харчування, надання необхідної медичної допомоги.

Планується, що 16 квітня ц. р. літаком МНС РФ будуть евакуйовані 11 з 35 громадян України, які працюють за контрактами в російській компанії "Інтеренергосервіс", а також представник української компанії Торговий дім "Oil", який перебував у м. Багдад у короткостроковому відрядженні.

Питання повернення громадян України на Батьківщину перебуває на особливому контролі МЗС України.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також