В нынешнем году "Укргазвыдобування" уже инвестировала в социальную сферу 2,86 млн. грн.

16.04.2004, 11:25

В январе-марте 2004 года Дочерняя компания "Укргазвыдобування", которая входит в состав НАК "Нафтогаз Украины", предоставила на развитие социальной инфраструктуры регионов 2,86 млн. грн. (укр.)

Компанія бере участь, передусім, у фінансуванні будівництва та ремонту об'єктів соціальної сфери, що є вкрай необхідними для забезпечення нормального функціонування населених пунктів, проте не покриваються за рахунок бюджетних видатків у 2004 році. Основними напрямками соціальних інвестицій ДК "Укргазвидобування" є будівництво шкіл, закладів охорони здоров'я, фінансування реставраційних робіт закладів культури, а також доброчинна та спонсорська діяльність.

Особливу увагу Компанія приділяє розбудові соціальної інфраструктури регіонів, в яких вона здійснює виробничу діяльність (Харківська, Полтавська та Львівська області). В 2003 році ДК "Укргазвидобування" перерахувала на розвиток соціальної сфери та інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів зазначених регіонів 19,3 млн. грн., в тому числі: Львівській області - 0,7 млн. грн.; Полтавській області - 11,6 млн. грн.; Харківській області - 7 млн. грн.

У 2004 році заплановано збільшення соціальних інвестицій на 62% до 31,2 млн. гривень. З них: Львівській області - 7,5 млн. грн. (в 10,7 разів); Полтавській області - 10,6 млн. грн. (-8%); Харківській області - 13,1 млн. грн. (+47%).

"Працюючи у бюджетодефіцитних районах, ми не можемо ігнорувати потреби пересічних громадян, - відзначив заступник генерального директора ДК "Укргазвидобування" Богдан Малярчук. - Підтримка та розвиток соціальної сфери у регіонах нашої присутності є невід'ємною складовою бізнесу Компанії".
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також