"Укргазвыдобування" улучшает социальную защиту работников компании

17.04.2004, 11:32

В 2003 году Дочерняя компания "Укргазвыдобування", которая входит в состав НАК "Нафтогаз Украины", увеличила среднемесячную заработную плату персонала на 29%. (укр.)

Станом на 1 січня 2004 року розмір зарплати в цілому по компанії склав 1354 грн. Протягом 2004 року компанія планує збільшити середньомісячну заробітну плату ще на 15%.

Розміри заохочувальних виплат, соціальних пільг та компенсацій працівникам ДК "Укргазвидобування" у 2003 році підвищились на 24%. Постійне нарощення виробничого потенціалу надало компанії змогу приділяти більше уваги заохоченню своїх працівників. У лютому 2004 року компанія уклала із працівниками новий колективний договір, який передбачає суттєве покращення соціальних гарантій працівникам ДК "Укргазвидобування".

За умовами Договору, на 20% збільшиться розмір щомісячної допомоги непрацюючим пенсіонерам компанії, будуть введені компенсації молодим спеціалістам за проживання в гуртожитках до отримання житла, додаткові грошові виплати пенсіонерам за особливо вагомий внесок у розвиток компанії та галузі в цілому, передбачено виділення безвідсоткової позики на навчання дітей працівників компанії. Крім того, збільшиться матеріальна допомога при одруженні працівників та виплата на утримання інвалідів - членів сімей працівників ДК "Укргазвидобування".
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також