Министр ТЭК интересуется делами "Нафтогаз Украины"

20.04.2004, 11:16

Руководитель НАК "Нафтогаз Украины" проинформировал министра топлива и энергетики Украины о состоянии дел и перспективах компании. (укр.)

Конструктивна зустріч відбулася днями між міністром палива та енергетики України Сергієм Тулубом та його першим заступником - головою правління НАК "Нафтогаз України", під час якої Юрій Бойко доповів про стан справ та перспективи компанії. Ю. Бойко зупинився на планах "Нафтогазу України" щодо інтенсифікації видобутку нафти та газу, розвитку та модернізації вітчизняної газотранспортної системи, реалізації компанією проектів в Україні та за її межами. Міністр дізнався також про наміри НАК "Нафтогаз України" відносно розширення своєї присутності на роздрібному ринку нафтопродуктів.

Найближчим часом міністр С. Тулуб відвідає компанію "Нафтогаз України", де проведе нараду з членами правління та провідними фахівцями нафтогазової галузі. Під час зазначеної наради вони більш детально відзвітують міністру про успіхи та проблеми по напрямках діяльності кожного. Також буде зроблено аналіз поточної діяльності компанії та поставлені першочергові завдання перед її керівництвом.
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також