Харьковские курсанты посещают Академию Военно-Воздушных Сил США

22.04.2004, 11:21

Курсанты Харьковского института Военно-Воздушных Сил Украины знакомятся с учебным процессом и военной подготовкой своих однолеток в Академии Военно-Воздушных Сил США. (укр.)

В Академії Військово-Повітряних Сил США, яка знаходиться у місті Колорадо Спрінгс, з візитом перебувають курсанти Харківського інституту Військово-Повітряних Сил України. Візит відбувається в рамках Програми україно-американських військових контактів на 2004 рік, яка передбачає обмін між курсантами військових навчальних закладів збройних сил двох країн.

Під час перебування у Колорадо Спрінгс курсанти знайомляться з навчальним процесом та ходом військової підготовки своїх однолітків у Академії Військово-Повітряних Сил США, а також беруть участь у заходах "Міжнародного тижня".

Зокрема, майбутні українські військові льотчики дізнаються про методику відбору на навчання, його організацію і супроводження у Академії ВПС США. Програмою візиту також передбачається ознайомлення наших курсантів з інфраструктурою американської академії, умовами проживання і відпочинку слухачів та відвідування авіабаз Петерсен та Шрівер.

В рамках культурної програми українські курсанти візьмуть участь у спортивних змаганнях і конкурсах. Крім того, українці відвідають олімпійський тренувальний центр у Колорадо Спрінгс, музеї та визначні пам'ятні цього міста.

Візит курсантів Харківського інституту Військово-Повітряних Сил ЗС України до США триватиме до 24 квітня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також