В севастопольском Военно-морском колледже состоялся второй выпуск мичманов и прапорщиков

24.04.2004, 13:14

64 выпускника Военно-морского колледжа Севастопольского военно-морского института им. П. С. Нахимова пополнили ряды Военно-Морских Сил Вооруженных Сил Украины и Государственной пограничной службы. (укр.)

У Військово-морському коледжі Севастопольського військово-морського інституту ім. П.С.Нахімова відбувся другий випуск мічманів і прапорщиків.

53 випускники, які разом з погонами мічманів і прапорщиків отримали дипломи державного зразка, поповнять лави підрозділів Військово-Морських Сил ЗС України. Ще 11 перших помічників командирів проходитимуть службу у військово-морських частинах Державної прикордонної служби України.

Військово-морський коледж готує фахівців для частин і з'єднань українського військового флоту за трьома основними спеціальностями: експлуатація і ремонт озброєння, експлуатація і ремонт радіоелектронного обладнання та засобів зв'язку, експлуатація електроенергетичних та енергетичних установок надводних кораблів та підводних човнів.

Варто зазначити, що цей навчальний заклад - один з не багатьох у Севастополі, який має відповідну акредитацію Міністерства науки і освіти України.

Військово-морський коледж Севастопольського військово-морського інституту ім. П.С.Нахімова було засновано у 2000 році. Термін навчання 2 роки. У 2003 році понад 70 мічманів стали першими випускниками цього навчального закладу.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також