Пакистанская военная делегация посещает Национальную академию обороны Украины

26.04.2004, 11:09

С организацией учебного процесса и научной деятельности в Национальной академии обороны Украины знакомятся представители пакистанской военной делегации. (укр.)

24-30 квітня в Україні з візитом перебуватиме делегація Національного військового коледжу Ісламської Республіки Пакистан на чолі з бригадним генералом Анваром Ул Хакі.

Як передбачається програмою візиту, під час перебування у столиці України пакистанські військові планують відвідати Національну академію оборони України. В цьому провідному вищому військовому навчальному закладі нашої держави іноземні гості ознайомляться з організацією навчального процесу та наукової діяльності, його структурою і системою підготовки фахівців оперативно-тактичного та оперативно-стратегічного рівнів, навчально-матеріальною базою академії. Пакистанські військові відвідають також Центр підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів, що діє на базі академії.

Крім того, представники пакистанської військової делегації планують відвідати АНТК ім. Антонова, завод "Авіант", харківський завод ім. Малишева та Державне підприємство спеціалізованої зовнішньо-торгівельної фірми "Прогрес".
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також