Турецкие фрегаты в Севастополе

03.04.2004, 12:16

С 3 по 6 апреля в порту Севастополя с визитом находятся два фрегата Военно-Морских Сил Турции "Оручрейс" и "Йилдирим". (укр.)

Під час перебування у Севастополі заплановано робочу зустріч командира походу капітана 1 рангу Есера Чімендероглу та командирів кораблів із заступником Головнокомандувача Військово-Морських Сил ЗС України віце-адміралом В'ячеславом Сичовим, а також з головою Севастопольської міської державної адміністрації Леонідом Жуньком.

Програмою візиту також передбачається проведення низки спільних тренувань українських і турецьких військових моряків, ознайомлення іноземних гостей з навчальним процесом у Севастопольському військово-морському інституті імені П. С. Нахімова, екскурсії турецьких військових по пам'ятним місцям міста-героя Севастополя.

Також передбачається, що 4 квітня з 14.00 до 17.00 мешканці та гості Севастополя матимуть змогу відвідати турецькі фрегати з екскурсією.

6 квітня, після виходу турецьких кораблів із порту Севастополь, до них приєднаються два корабля Військово-Морських Сил ЗС України. У Чорному морі українські і турецькі моряки проведуть спільне навчання по організації зв'язку, маневруванню і передачі вантажів у морі.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також