Визит премьер-министра Ливии в Украину

06.04.2004, 11:27

5 апреля Президент Украины Леонид Кучма встретился со Секретарем Высшего Народного Комитета (премьер-министром) Ливии Шукри Мухамедом Ганемом. (укр.)

Під час зустрічі глава української держави підкреслив, що Україна задоволена рівнем двосторонньої співпраці, який сьогодні існує між країнами. "Ми заклали добрий початок нашій взаємодії і будемо продовжувати здійснювати кроки в напрямку її активізації. Україна зацікавлена у розвитку широкого співробітництва з Лівією у різних сферах - політиці, економіці, гуманітарному співробітництві. У нас є хороші перспективи, а нинішній візит прем'єр-міністра до України тільки сприятиме цьому", - зазначив Леонід Кучма.

У свою чергу, Шукрі Мухамед Ганем сказав, що цей візит є "підтвердженням прагнення обох країн зміцнити двосторонні відносини і вжити для цього практичних кроків". Секретар Вищого Народного Комітету Лівії також зауважив, що на виконання домовленостей, досягнутих під час минулорічного державного візиту Президента України до Лівії, триває робота щодо активізації співробітництва в економічній, інвестиційній, енергетичній, промисловій, медичній сферах та в АПК.

Глава гкраїнської держави підтвердив запрошення лідеру Лівійської Джамагирії Муаммару Аль-Каддафі відвідати Україну.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також