Визит украинских военных медиков в Эстонию

07.04.2004, 11:09

Украинские и эстонские военные обменяются опытом по медицинской реабилитации военнослужащих, которые привлекаются к выполнению миротворческих заданий. (укр.)

6-7 червня, у відповідності до Плану двостороннього співробітництва між військовими відомствами України та Естонії, триватиме робочий візит до Талліну української військової делегації на чолі з начальником лікувально-профілактичного відділу оперативно-медичного управління Департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони України полковником медичної служби Володимиром Рудьєм.

Під час візиту українські військові медики ознайомляться із системою медичного забезпечення призовників, солдат і сержантів строкової служби, а також військовослужбовців за контрактом, які беруть участь у миротворчих операціях. Зокрема, обговорюватимуться такі питання як медичний контроль призовників, медичне відновлення осіб, які перебували у складі підрозділів з підтримання миру, психологічна і медична підготовка солдат строкової служби та військовослужбовців за контрактом тощо.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також