Визит министра обороны Азербайджана в Украину

08.04.2004, 10:52

Во время официального визита министра обороны Азербайджанской Республики главы военных ведомств двух стран обсудят вопросы углубления двустороннего военного сотрудничества. (укр.)

8-9 квітня у Києві з офіційним візитом перебуватиме військова делегація Азербайджанської Республіки на чолі з Міністром оборони генерал-полковником Сафаром Абієвим.

Програмою візиту передбачається проведення переговорів між Міністром оборони України Євгеном Марчуком та генерал-полковником Сафаром Абієвим, в ході яких сторони планують обговорити стан та перспективи розширення двостороннього військового співробітництва та напрямки співробітництва з Євроатлантичними структурами.

Очікується, що під час перебування у Києві генерал-полковник Сафар Абієв зустрінеться з Президентом України Леонідом Кучмою, Прем'єр-міністром України Віктором Януковичем та Головою Верховної Ради України Володимиром Литвином.

У ході візиту делегація Збройних Сил Азербайджанської Республіки також відвідає 169-ий навчальний Центр Північного оперативного командування Сухопутних військ Збройних України та Національну академію оборони України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також