Визит пакистанской военной делегации в Украину

14.08.2004, 12:10

Вопросы развития военного и военно-технического сотрудничества между вооруженными силами двух стран будут обсуждаться во время визита в Украину военной делегации Пакистана. (укр.)

14 серпня розпочинається візит в Україну пакистанської військової делегації на чолі з Головою Об'єднаного Комітету начальників штабів Збройних Сил Ісламської Республіки Пакистан генералом Мухаммадом Азіз Ханом.

Як передбачається програмою візиту, 16 серпня у Генеральному штабі Збройних Сил України відбудеться церемонія офіційної зустрічі генерала Мухаммада Азіз Хана, а також переговори у складі офіційних делегацій двох країн. Українську військову делегацію на переговорах очолюватиме начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Кириченко.

В ході переговорів сторони планують обговорити стан та перспективи розвитку військового та військово-технічного співробітництва між збройними силами України та Ісламської Республіки Пакистан.

Програмою візиту в Україну також передбачається ознайомлення представників пакистанської військової делегації з Центром підготовки офіцерів для багатонаціональних штабів, який діє на базі Національної академії оборони України, системою підготовки молодших командирів і спеціалістів у 169-у Навчальному центрі Північного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України та відвідування Державної зовнішньоторговельної фірми "Прогрес".

Візит представників військової делегації Ісламської Республіки Пакистан триватиме до 19 серпня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також