Создано Бюро военной документации Украина-НАТО

03.08.2004, 12:43

Директор Координационного Центра Партнерства НАТО примет участие в церемонии открытия Бюро военной документации Украина-НАТО, которое создано на базе управления евроатлантической интеграции Генерального штаба Вооруженных Сил Украины. (укр.)

В Україні з візитом перебуває делегація Північноатлантичного альянсу на чолі з директором Координаційного Центру Партнерства НАТО генерал-майором Ріфкі Дурусоєм.

Сьогодні, 3 серпня, керівник Координаційного Центру Партнерства НАТО візьме участь у церемонії відкриття Бюро військової документації Україна-НАТО, що діятиме на базі управління євроатлантичної інтеграції Генерального штабу ЗС України.

Церемонії відкриття передуватиме підписання міжвідомчої Угоди про використання Бюро військової документації Україна-НАТО. З української сторони цей документ підпише начальник управління євроатлантичної інтеграції Генерального штабу ЗС України генерал-майор Леонід Голопатюк, з боку НАТО - директор Координаційного Центру Партнерства НАТО генерал-майор Ріфкі Дурусой.

Під час перебування у Києві директор Координаційного Центру Партнерства НАТО генерал-майор Ріфкі Дурусой також планує провести робочі зустрічі з керівництвом Офісу зв'язку НАТО в Україні та Національного Центру Євроатлантичної інтеграції України.

Візит керівника Координаційного Центру Партнерства НАТО в Україну триватиме до 4 серпня.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також