Делегация болгарских ВМС находится с визитом в Украине

06.08.2004, 11:41

Опытом подготовки офицерских военно-морских кадров обмениваются в Севастополе представители отечественных и болгарских ВМС. (укр.)

4 серпня до Севастополя прибув навчальний корабель Військово-Морських Сил Республіки Болгарія "УК-421" із курсантами та студентами Військово-морської академії ім. Вапцарова (м. Варна) на борту.

Представники командування корабля відвідали Головний штаб Військово-Морських Сил ЗС України, де відбулася зустріч з Головнокомандувачем ВМС ЗС України контр-адміралом Ігорем Князем та керівництвом Севастопольського військово-морського інституту (СВМІ) ім. П. С. Нахімова.

Заплановано, що у рамках своєї практики болгарські курсанти і студенти ознайомляться з навчальною базою українського вищого військово-морського закладу, зустрінуться з його професорсько-викладацьким складом та курсантами. Також заплановано проведення спортивних змагань між командами двох військових навчальних закладів.

Візит болгарського учбового корабля до Севастополя завершиться 6 серпня. Захід здійснюється відповідно до плану військового співробітництва між міністерствами оборони України і Болгарії на 2004 рік.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також