В Германии проходит семинара "Трансатлантические отношения и проблемы сотрудничества в области безопасности"

17.09.2004, 11:24

Современное состояние военно-морского сотрудничества между флотами разных стран анализируют участники семинара "Трансатлантические отношения и проблемы сотрудничества в области безопасности", который проходит в Германии. (укр.)

У німецькому місті Гарміш-Партенкірхен триває робота міжнародного семінару "Трансатлантичні відносини та проблеми співробітництва в галузі безпеки".

Під час заходу його учасники проаналізують сучасний стан військово-морського співробітництва між флотами різних країн, зокрема, в рамках Програми НАТО "Партнерство заради миру", визначать подальші напрямки взаємодії, здійснять обмін досвідом з питань реформування військово-морських сил. Також сторони обговорять перспективи спільної протидії можливим проявам тероризму на морі.

Нашу державу на цьому представницькому заході представляє начальник Головного штабу Військово-Морських Сил Збройних Сил України контр-адмірал Ігор Кабаненко.

По завершенні роботи семінару, який триватиме до 23 вересня, його матеріали будуть ретельно проаналізовані в управліннях Головного штабу українського військового флоту і використані в організації міжнародного співробітництва з військово-морськими силами інших держав.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також