Выпускники Деснянского учебного центра скоро пополнят ряды Объединенных сил быстрого реагирования

23.09.2004, 11:45

3,5 тысячи курсантов-выпускников Деснянского учебного центра скоро пополнят военные части и соединения, которые входят в состав Объединенных сил быстрого реагирования. (укр.)

У 169-му навчальному центрі Північного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України (смт. Десна, Чернігівська область) розпочалися випускні іспити. Для майже 3,5 тисячі курсантів позаду залишився період напруженого 4-х місячного навчання. Майбутні молодші спеціалісти танкових, механізованих, розвідувальних, артилерійських та інших підрозділів мають підтвердити, що рівень їх підготовки відповідає сучасним вимогам.

Протягом десяти днів курсанти здаватимуть іспити з тактичної, вогневої, гуманітарної, фізичної підготовки та інших навчальних дисциплін. Механіки-водії танків та бойових машин, які готувались для військових частин та підрозділів Об'єднаних сил швидкого реагування, виконають вправи водіння бойових машин по ускладненій місцевості. До іспитів всі вони "намотали" за кермом танкового тренажера понад 80 кілометрів та безпосередньо за важелями броньованих машин - 90 кілометрів.

Особливу увагу під час випускних іспитів буде приділено рівню підготовки курсантів, які готувалися для подальшого проходження служби в частинах і з'єднаннях, що входять до складу Об'єднаних сил швидкого реагування.

По завершенні іспитів, які триватимуть до 24 вересня, кожному курсанту буде присвоєно кваліфікацію молодшого спеціаліста Сухопутних військ Збройних Сил України з врученням відповідного посвідчення.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також