В Киеве проходит заседания Военного комитета Украина-НАТО на уровне военных представителей

21.09.2004, 10:53

Ряд важных и актуальных вопросов военного сотрудничества Украина-НАТО обсуждаются во время заседания Военного комитета Украина-НАТО на уровне военных представителей, которое проходит в Киеве. (укр.)

20 вересня в Україну з візитом прибула делегація Північноатлантичного альянсу на чолі з Головою Військового комітету НАТО генералом Харальдом Куятом.

Метою візиту натовської делегації до нашої держави є участь у засіданні Військового комітету Україна-НАТО на рівні військових представників, яке відбудеться у другий день візиту - 21 вересня.

Українську військову делегацію на засіданні очолюватиме начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Кириченко. До складу української військової делегації також увійшли заступник Глави Місії України при НАТО з військових питань генерал армії України Володимир Шкідченко та заступник Міністра оборони України - національний координатор співробітництва України з НАТО з питань воєнно-політичного співробітництва та воєнної реформи Ігор Тимофєєв.

Порядком денним засідання Військового комітету Україна-НАТО на рівні військових представників передбачається розглянути низку важливих та актуальних питань військового співробітництва Україна-НАТО. Зокрема, обговорюватиметься стан виконання Робочого плану Військового комітету Україна-НАТО на 2004 рік та проект плану на наступний рік, а також стан імплементації пілотного проекту Україна-НАТО щодо майбутньої структури Збройних Сил України. Крім того, українська сторона ознайомить представників НАТО з ходом реформування та розвитку Збройних Сил України.

Програмою візиту також заплановано відвідування генералом Харальдом Куятом та представниками натовської делегації АНТК ім. О. Антонова.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також