Военные ведомства Украины и Швеции подписали план сотрудничества на 2006 год

25.11.2005, 12:01

По итогам военно-политических консультаций между делегациями Министерства обороны Украины и Главного командования вооруженных сил Королевства Швеция подписан план двустороннего сотрудничества на 2006 год. (укр.)

24 листопада, в рамках візиту в Україну делегації Головного командування збройних сил Королівства Швеція, відбулося підписання Плану двостороннього співробітництва між оборонними відомствами України та Королівства Швеція на 2006 рік.

Делегація Головного командування збройних сил Королівства Швеція на чолі з начальником Управління міжнародного співробітництва Головного командування збройних сил Королівства Швеція бригадним генералом Петером Грундіцем вчора, 23 листопада прибула до Києва з метою обговорення зі своїми українськими колегами сучасного стану двостороннього співробітництва між Міністерством оборони України та Головним командуванням збройних сил Королівства Швеція, а також визначення перспективних напрямів його подальшого розвитку.

В ході візиту були проведені переговори між делегаціями Міністерства оборони України та Головного командування збройних сил Королівства Швеція з питань співробітництва з НАТО та Європейським Союзом, регіональної безпеки та миротворчої діяльності. Українську делегацію на переговорах очолював начальник Управління військового співробітництва Генерального штабу Збройних Сил України полковник Олександр Шерстюк.

Під час переговорів сторони також обговорили стан двостороннього співробітництва між Міністерством оборони України та Головним командуванням збройних сил Королівства Швеція і перспективи його подальшого розвитку.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також