Украинская военная делегация приняла участие во встрече по Договору о стратегических наступательных вооружениях

14.03.2005, 11:11

Украинская военная делегация приняла участие в ежегодной консультационной встрече представителей государств-участниц Договора о стратегических наступательных вооружениях и ракет средней и меньшей дальности, которая проходила в Вашингтоне. (укр.)

На запрошення Національного центру по зменшенню ядерної небезпеки США українська військова делегація взяла участь у щорічній консультативній зустрічі представників держав-учасниць Договорів про стратегічні наступальні озброєння (СНО) та ракети середньої і меншої дальності (РСМД).

Головною метою заходу, який тривав з 8 по 11 березня у Вашингтоні, було обговорення та вирішення проблемних питань, які виникають під час практичної реалізації Договорів про СНО та РСМД, зокрема, у частині, що стосується забезпечення обміну інформацією.

Також під час взаємних консультацій сторони, які були представлені державами-учасницями договорів (Україна, США, Росія, Білорусь та Казахстан), підбили підсумки інформаційного обміну за минулий рік.

Українську військову делегацію на щорічній консультативній зустрічі очолював начальник Управління верифікації Генерального штабу ЗС України Ігор Федотов.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також