Военнослужащие срочной службы уже получили денежное обеспечение в соответствии с новыми нормами

31.03.2005, 11:14

Военнослужащие срочной службы Вооруженных Сил Украины уже получили денежное обеспечение за февраль-март 2005 года в соответствии с новыми нормами, утвержденными Постановлением правительства "О повышении денежного обеспечения некоторых категорий военнослужащих". (укр.)

У окремій бригаді берегової оборони Військово-Морських Сил ЗС України проведено виплати грошового забезпечення військовослужбовцям строкової служби відповідно до нових норм, які затверджені Постановою Кабінету Міністрів України "Про підвищення грошового забезпечення деяких категорій військовослужбовців" від 12 березня 2005 року.

Цією Постановою з 1 лютого поточного року на 200% було підвищено посадові оклади військовослужбовцям строкової служби та курсантам військових навчальних закладів, ліцеїстам військових ліцеїв і ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованцям військово-музичних шкіл і військових частин.

Як повідомив начальник фінансово-економічного управління Командування Військово-Морських Сил ЗС України полковник Валерій Осіпов, кошти для проведення виплат своєчасно надійшли на флот і проведення доплат за лютий-березень 2005 року вже здійснено.

Відтепер замість 17 гривень солдати і матроси ЗС України щомісяця одержують 51 гривню. Ті фахівці, у кого тарифний розряд максимальний, - 81 гривню. Посадовий оклад курсанта першого курсу військового інституту становить 69 гривень замість 23. Курсанти з числа дітей-сиріт одержують 93 гривні замість 31.Також, зі 136 до 408 гривень збільшено розмір вихідної допомоги для військовослужбовців, які вислужили встановлені терміни строкової служби і звільнятимуться з лав Збройних Сил України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також