На Яворивском полигоне началась подготовка военных советников и инструкторов для Ирака

18.03.2005, 11:43

На Яворивском общевойсковом полигоне Западного оперативного командования началась подготовка военных советников и инструкторов, которые скоро войдут в состав украинского миротворческого контингента в Республике Ирак. (укр.)

На базі Центру "Партнерство заради миру" Яворівського загальновійськового полігону Західного оперативного командування ЗС України розпочався курс підготовки військових радників та інструкторів, які незабаром увійдуть до складу українського миротворчого контингенту в Республіці Ірак.

Підготовка майбутніх 41 інструктора і радника, серед яких 19 офіцерів та 22 сержанти, триватиме протягом місяця. Тематика занять для них різноманітна і охоплює усі аспекти військової підготовки.

Підготовку майбутніх військових радників та інструкторів здійснюють досвідчені офіцери групу яких очолює начальник Центру "Партнерство заради миру" полковник Олександр Макарчук.

Варто додати, що усі майбутні інструктори і радники мають досвід виконання завдань у складі миротворчих підрозділів та володіють англійською мовою.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також