СОСТОЯЛАСЬ ВСТРЕЧА ПРЕМЬЕР-МИНИСТРА УКРАИНЫ С ПЕРВЫМ ВИЦЕ-ПРЕМЬЕР-МИНИСТРОМ РФ

14.10.2006, 12:53

Премьер-министр Украины Виктор Янукович встретился с первым вице-премьер-министром Российской Федерации Дмитрием Медведевым. (укр.)

У зустрічі також взяв участь міністр палива та енергетики України Юрій Бойко.

Сторони обговорили хід підготовки до засідання Міжурядового комітету з питань економічного співробітництва, а також до засідання Українсько-Російської міждержавної комісії "Ющенко-Путін". Зараз триває активна підготовча робота до проведення засідання комітету. Протягом кількох останніх тижнів інтенсивно працювали підкомісії Міжурядового комітету, які узгодили перелік питань, що увійдуть до порядку денного засідання.

Крім того, Віктор Янукович і Дмитро Медведєв обговорили обсяги постачання газу в Україну у наступному році, а також у період до 2010 року. Сторони узгодили, що остаточна ціна на газ буде визначена в ході засідання Міжурядового комітету.

Під час зустрічі також йшлося про перспективи українсько-російських відносин, у першу чергу, в торгівельно-економічній сфері. На думку Віктора Януковича, ефективна робота Міжурядового комітету дасть можливість активізувати двостороннє співробітництво та вирішити низку проблемних питань двостороннього діалогу.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также