В Украину прибывают с визитом содокладчики Мониторингового комитета ПА СЕ

09.10.2006, 15:40

9-12 октября в Украине будут находится содокладчики Комитета Парламентской Ассамблеи Совета Европы по вопросам выполнения обязанностей и обязательств государствами-членами Совета Европы (Мониторингового комитета ПА СЕ) Ренате Вольвенд та Ханне Северинсен. (укр.)

У ході візиту співдоповідачів ПА РЄ в Україну, котрий розпочався у понеділок, передбачається низка їхніх зустрічей з керівництвом держави, керівниками депутатських фракцій, керівниками силових структур, представниками виконавчої влади, неурядових організацій та засобів масової інформації.

Зокрема, у понеділок після зустрічі з головою Верховної Ради України Олександром Морозом Р. Вольвенд та Х. Северінсен спілкуватимуться з керівниками депутатських фракцій українського парламенту.

Цього ж дня увечері запланована зустріч співдоповідачів ПА РЄ з генеральним прокурором України Олександром Медведьком.

Робочий день вівторка, 10 жовтня, Р. Вольвенд та Х. Северінсен розпочнуть із зустрічі з міністром закордонних справ України Борисом Тарасюком.

Цього ж дня Р. Вольвенд та Х. Северінсен зустрінуться з міністром юстиції України Романом Зваричем, з головою Служби безпеки України Ігорем Дріжчаним, з головою Вищого адміністративного суду України Олександром Пасенюком, міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком, із заступником голови Конституційного Суду України Сюзанною Станік.

У середу, 11 жовтня, відбудеться зустріч співдоповідачів ПА РЄ з головою Верховного Суду України Василем Онопенком.

Як очікується, цього ж дня Р. Вольвенд та Х. Северінсен зустрінуться з Президентом України та прем'єр-міністром України.

З 14.00 до 14.45 у Верховній Раді України пройде прес-конференція співдоповідачів ПА РЄ.

Очікується, що у другій половині дня середи Х. Северінсен зустрінеться з керівниками комітетів Верховної Ради України та з представниками політичних партій, які не входять до складу Верховної Ради України.

У четвер, 12 жовтня, Х. Северінсен матиме зустрічі з уповноваженою Верховної Ради України з прав людини Ніною Карпачовою та з головою національної комісії із становлення демократії та верховенства права Сергієм Головатим.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також

Читайте также